Training

Wij trainen wetenschappers in vaardigheden die nodig zijn voor communicatie binnen en buiten de academische wereld. Denk aan presentaties, communicatie op de werkvloer, netwerken en sociale en traditionele media. Hierbij gaat het zowel om strategie, structuur en vormgeving als om stemgebruik, lichaamstaal en stress.

Coaching

Persoonlijke belemmeringen kunnen de professionele ontwikkeling en effectiviteit in de weg staan. In maximaal vijf sessies helpen wij wetenschappers om hun problemen in kaart te brengen en leren wij hen omgaan met bijvoorbeeld ongezonde werkdruk, twijfels of stroef lopende contacten.

Communicatie

Wij ontwerpen slides voor presentaties en illustraties voor onderzoeksvoorstellen. Onze support gaat verder dan het simpelweg uitvoeren van een ontwerp. We denken actief mee over de verhaallijn van presentaties en helpen ideeën omzetten in krachtige beeldtaal.

Wat klanten over ons zeggen

Met Hermen Visser heb ik nauw samengewerkt bij de voorbereiding van het (succesvolle) interview voor een Zwaartekrachtaanvraag. De interactie was snel, effectief, creatief en vrolijk. Hermen weet genoeg van wetenschap in de breedte om de juiste vragen te stellen en scherpte te bevorderen. Hij weet gelukkig ook weinig genoeg om valkuilen en misverstanden voor niet-specialisten snel te detecteren en onschadelijk te helpen maken. Het was een groot plezier om met hem te werken.

Ineke Sluiter - hoogleraar Grieks Universiteit Leiden; hoofdaanvrager van het Zwaartekrachtprogramma ‘Anchoring Innovation’

Onze klanten